VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Blog
23
Mrt 2017
Zoekmachine marketing
23 mrt 2017 | Geert | Zoekmachine marketing

In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de voordelen van Rich Snippets. De technische mikmak zullen we je besparen, in plaats daarvan zullen we dieper ingaan op de voordelen die het voor jou als ondernemer heeft.

06
Mrt 2017
Conversie optimalisatie
06 mrt 2017 | Geert | Conversie optimalisatie

Als je na het lezen van de drie vorige blogposts in deze serie klaar bent om een Data Management Platform (DMP) te gaan gebruiken is het tijd om op zoek te gaan naar de juiste software. In deze post zullen we je daarbij helpen. Waar moet je zoal op letten bij het kiezen van het pakket dat aan al jouw wensen voldoet?

20
Feb 2017
Social media marketing
20 feb 2017 | Sanne | Social media marketing

Inmiddels hebben we behoorlijk wat social media netwerken waar we berichten, nieuws of acties op kunnen plaatsen om zo bij een breed publiek onder de aandacht te zijn en te blijven. Afbeeldingen en/of video speelt hierin een grote rol, het is dan ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze beelden er goed uitzien.

05
Jan 2017
Projectmanagement
05 jan 2017 | Ronald | Projectmanagement

Met een goed Functioneel Ontwerp probeer je te voorkomen dat in de realisatie- of testfase van het project discussie ontstaat over de werking van de site of applicatie. Het laatste dat je wilt is in deze fase uitleggen waarom bepaalde functionaliteiten nu niet gebouwd zijn en niet gebouwd kunnen worden binnen deadline of budget. In dit blog leg ik uit waar je op moet letten bij het opstellen van dit belangrijke document.

15
Dec 2016
Onze helden
15 dec 2016 | Kevin | Onze helden

De datum was al een tijdje bekend maar nu gaat het dan toch echt gebeuren! De een spreekt over 'de dag', de ander over het einde van een tijdperk. De dag dat alles anders wordt, de dag dat VisionEars gaat verhuizen!

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes