Blogs

Blogs

 • mobile marketing

  De schermgroottes van smartphones worden steeds groter, terwijl de tabletschermen juist kleiner worden. De phablet is op dit moment erg populair. Dit zijn grote smartphones die op kleine tablets lijken (zoals Samsung Note III). Vrijwel elke high-end smartphone heeft een 5 inch hd-scherm. Dit zal niet zo snel veranderen – hadden we nu maar grotere handen en vingers. We zitten steeds meer met de telefoon op het internet dan via een computer. Hierdoor is mobile marketing belangrijker dan ooit! 

  Lees meer
 • Responsive images: introductie (deel 1)

  Als webdeveloper bent u ongetwijfeld bekend het begrip responsive webdesign. Met media queries, UIkit en andere technieken komt u al een heel eind, maar vergeet ook de afbeeldingen niet! Waar moet u op letten bij het plaatsen van afbeeldingen? Ik leg het u uit. 

  Lees meer
 • Onderzoek HTML template frameworks vs. Joomla! template fram...

  Ik heb een onderzoek uitgevoerd naar de verschillen tussen HTML template frameworks en Joomla! template frameworks. Daarbij heb ik naar pijlers gekeken zoals duurzaamheid, snelheid en veiligheid. Daarbij heb ik een conclusie getrokken die voor VisionEars het beste werkt. We zijn benieuwd naar uw ervaringen!

  Lees meer
 • Location, location, location

  U heeft het vast wel eens gehoord - 'location, location, location' – alles draait om locatie, tenminste dat wordt beweerd. Voor veel bedrijven is het heel interessant om precies te weten waar de bezoekers vandaan komen. Op basis van een locatie kunt u tenslotte veel aannames maken. Bovendien kunt u een speciale campagne inzetten gebaseerd op locatie, zo benadert u uw doelgroep precies op het juiste moment. Dit gebeurt door middel van geolocation. 

  Lees meer